Ling verwelkomen u van harte voor een authentieke en verfijnde Chinese keuken in hun restaurant Yi Jiang Nan (Yi, voor vrienden) dat in 2013 werd geopend.
Bij Yi wordt alles bereid met verse producten die chef zelf aankoopt. Hij komt uit een familie van uiterst gerespecteerde koks in de Chinese gastronomie. Vandaag biedt hij zijn klanten subtiele gerechten aan met ingrediënten waarvan de verdiensten meteen te proeven zijn.
Op de kaart van Yi staan zowel traditionele Chinese gerechten als Aziatische gerechten die werden uitgewerkt samen met een grote Vietnamese chef. Het menu verandert op het ritme van de seizoenen en de beschikbaarheid van de producten.
Naast de bediening is ook het wijnaanbod van topniveau en weldoordacht. De kwaliteit en knowhow van het huis werden in 2017 trouwens beloond, want toen mocht Ling het ereteken van Ridder in de Orde van Leopold II in ontvangst nemen. Een adresje dat de moeite loont voor een smaakreis die de grootste restaurants waardig is.